JOQ Albania
Home

15 gjëra të çuditshme që mund t’i shohësh vetëm në Dubai dhe në asnjë vend tjetër të botës
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 01/10/2016 11:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dubai është qyteti i ëndrrave. Njerëzit në këtë vend kanë aq shumë para, sa as ata vetë nuk e dinë se çfarë të bëjnë me to. Kështu që përfundojnë duke i shpenzuar në mënyra qesharake dhe duke blerë materiale luksi.

Kjo është lista e gjërave të çmendura që mund t’i hasësh vetëm në Dubai.