JOQ Albania
Home

Këtu nuk ka shkelur kurrë njeriu
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 19/09/2016 15:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

E ku ka ngelur vend në tokë ku nuk ka shkelur këmba e njeriut? Kjo është pyetja që lind, pasi shohim që në çdo mrekulli natyrore ka ndërhyrë dora e njeriut.

Mirëpo e dini që në cepa të ndryshëm të globit tokësor, ndodhen vende misterioze dhe mahnitëse që akoma nuk ka arritur t’i shkelë këmba e njeriut? Pamja e këtyre vendeve aq sa është e mrekullueshme është edhe misterioze, sa çdokush mund të pyesë, se çfarë qëndron pas kësaj bukurie.

Shikoni fotot e mëposhtme, do të donit të ishit i pari që do t’i shkelnit këto vende?