JOQ Albania
Home

Kjo “dhomë hoteli” me zero yje kushton 200 dollarë nata
Shkruar nga: | Publikuar më: 02/09/2016 0:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një hotel me vetëm një dhomë që mban emrin “Zero yje”, por është mjaft i shtrenjtë. Bëhet fjalë për një nga dhomat më të veçanta që mund të keni parë: një dhomë pa tavan dhe pa mure, e cila ndodhet ne alpet zvicerane.

Nëse doni të shijoni një eksperiencë mjaft të rrallë, duhet të paguani 200 dollarë që të flini në një krevat i vendosur në mes të natyrës.