JOQ Albania
Home

Jugu i Shqipërisë i bukur? Shikoni këto plazhe italiane
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 21/08/2016 15:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mundohemi t’i bëjmë sa më shumë promovim bregdetit tonë, e veçanërisht atij në jug, në mënyrë që sa më shumë vizitorë e turistë të vijnë, por duhet ta pranojmë që shërbimi ynë është skandaloz. Krahas kësaj, duhet të jemi të ndërgjegjshëm se ka edhe plazhe të tjera që janë shumë më fantastike dhe që të lënë me gojën hapur. Agjencia italiane e lajmeve Ansa ka  bërë një listë me 15 plazhet më të bukura të këtij vendi. Shikojini dhe krahasojini me jugun tonë.