JOQ Albania
Home

Hoteli si në përralla, tashmë realitet
Shkruar nga: | Publikuar më: 05/08/2016 15:41

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kjo kështjellë të jep përshtypjen sikur është shkëputur nga ndonjë faqe libri, por në fakt është e vërtetë.

Për të gjithë ju që adhuroni kështjella si në përralla, duhet patjetër të udhëtoni në malin Fagaras të Rumanisë. Kështjella është ndërtuar vetëm me mjete natyrale, nga dy këngëtarë, Razran dhe Gabriela Vasile, të cilët braktisën Bukureshtin për të ndërtuar këtë hotel.

Brenda kështjellës nuk ka asgjë moderne, pasi është e gjitha me dru. Por kjo kështjellë është e veçantë pikërisht për thjeshtësinë e saj, ndërsa pritet të vizitohet nga mijëra persona kur të hapët.