JOQ Albania
Home

7 vende të veçanta ku njerëzit paguhen për të jetuar
Shkruar nga: | Publikuar më: 02/08/2016 11:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

A e dini se ka vende ku ju paguheni për të jetuar? Po, po. Njerëz që jetojnë në vendet e mëposhtme marrin shuma të konsiderueshme parash për të jetuar aty.

Më poshtë keni listën e vendeve dhe shumat që banorët marrin për të jetuar aty. Me siguri pasi t’i shikoni do kërkoni të transferoheni në një prej këtyre vendeve.