JOQ Albania
Home

Ja se çfarë mund të bëni me xhinset e vjetra
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 02/03/2016 19:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Rrobat e krijuara nga materiali xhins janë shumë të përhapura për shkak se nuk dalin asnjëherë nga moda dhe rrjedhimisht nga tregu. Por pasi xhinset të jenë vjetërsuar ose mos iu pëlqejë më modeli, nuk keni pse i hidhni, kur mund të bëni krijime të ndryshme me materialin e tyre. Ja disa ide kreative.