JOQ Albania
Home

Ja si i bëjnë gomat e vjetra të ngjajnë si të reja
Shkruar nga: | Publikuar më: 18/06/2015 23:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Video tregon si realizohet proçedura e gdhendjes së gomave të vjetra duke i dhënë më pas dhe shkëlqimin e duhur…