JOQ Albania
Home

Si të pastroni tualetin duke përdorur “Coca-cola”
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 08/02/2016 10:16

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

“Coca-cola” mund të zëvendësoj më së miri detergjentet në tualet, pasi përbërësit e saj kanë efekte shumë të mira pastruese.

Shikoni videon dhe provojeni në shtëpi!