JOQ Albania
Home

Si të thurni një shall duke përdorur një kuti
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/01/2016 13:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Jo të gjithë mund të punojnë me shtiza. Shpesh herë ju keni dëgjuar gjyshen tuaj kur ju thotë se ju nuk dinë të përdorni një gjilpëre e jo më për të thurur një triko.

Ne do t’iu tregojmë një mënyrë të thjesht sesi të thurni një shall. Nuk ka nevojë për aftësi të veçanta, vetëm shikoni me vëmendje në video hapat që duhet të ndiqni.

Për të punuar shallin, ju duhet dy kuti të barabarta, fije, gërshërë dhe ngjitëse plastike.