JOQ Albania
Home

Mendonte se nuk jetonte më, 21-vjeçarja e ‘kap’ ish-in gjallë e duke punuar në një restorant
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 31/10/2019 11:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Askujt nuk i pëlqejnë takimet e papritura me ish-ët. Por asnjë ritakim nuk mund të krahasohet me atë që pati një vajzë nga Australia që mendonte se ish i dashuri kishte ndërruar jetë.

Kur Rachel mori vesh se ish i dashuri i saj, që quhej Alistair, kishte ndërruar jetë pas një zënke të dhunshme, nuk bëri shumë pyetje, pasi e kuptonte që familja ishte në dhimbje.

Gjithsesi, dy vite më pas ajo shkoi tek një lokal ku mbante mend se punonte i vëllai i ishit të saj të ndjerë pasi donte ta takonte për hir të kohëve të vjetra.

Gjithsesi një nga vajzat që punonte aty i tha:

Ai që kërkoni ju për momentin nuk ndodhet këtu, por mund t’i them të vëllait.”

Por, i vetmi vëlla që ai kishte ishte Alistair dhe Rachel e kuptoi në moment se diçka nuk po shkonte mirë.

Si duket ish i dashuri i saj ishte gjallë dhe jo vetëm kaq, e kishte bërë gjithë skenën për të shmangur borxhin që kishte për t’i paguar.

Para se të ndaheshin, pas vetëm 3 muajsh lidhje, 21-vjeçarja i kishte dhënë 1,000 dollarë borxh.

Ajo u mundua ta takonte por nuk mundi dhe arriti ta shihte në sy vetëm pas disa viteve në një restorant.

Pas takimit të shkurtër, Rachel tha:

Nëse do kisha pasur mundësinë të ulesha me të si duhej do i kisha bërë disa pyetje të mira.”

Burimi:NYP|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania