JOQ Albania
Home

Dikur e dedikuar pas fesë, vajza lë pas kishën dhe nis karrierën si aktore për filmat me pullë të kuqe
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 24/10/2019 9:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një vajzë që dikur ishte misionare e grupit fetar Mormon, e ka lënë pas kishën dhe ka nisur karrierën si aktore për filmat me përmbajtje për të rritur.

Addie është shprehur se kisha e kishte 'shtypur' nga ana intime dhe se vendosi që të çlirohej në fund.

Duke folur për New York Post, ajo tha:

Kisha më pranoi, ishin shumë të sjellshëm dhe donin që të bënin mirë.."

Addie nisi të përshtatej me rregullat e tyre, përfshirë atë që i kërkonte që të mos kryente marrëdhënie përpara se të martohej.

Kështu që ajo qëndroi e 'pastër' derisa mbushi 26-vjeç.

Gjithsesi, Addie tregon më tej:

Problemi nuk është se nuk lejohen marrëdhënie para martesës, por fakti që ata e bëjnë sikur është ndonjë mëkat i madh dhe gjë e turpshme për t'u bërë. Sa më shumë i futesha fesë aq më shumë largohesha nga identiteti im."

Më pas vajza tregon se filloi që ta vinte në dyshim fenë e saj në momentin që nuk e lejuan që të bëhej shoqëruesja në dasmën e së motrës pasi fustani ishte pak si 'jo modest' për standartet Mormone.

Nga kjo dhe shumë arsye të tjera, Addie la kishën pas dhe u shpërngul në Kaliforni ku u përpoq të bëhej aktore. Duke qenë se e pati të vështirë, me kalimin e kohës e gjeti veten duke u marrë me industrinë e argëtimit për të rritur.

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania