JOQ Albania
Home

Kur lindi ishte sa dora e nënës së saj, vogëlushja që lindi vetëm 23-javëshe sot bën një jetë normale dhe të lumtur
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 10/06/2019 22:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Edie Madoc-Jones peshonte vetëm 566 gram kur erdhi në jetë dhe ishte sa dora e nënës së saj.

Vogëlushja erdhi në jetë kur nëna e saj ishte vetëm 23-javëshe shtatzënë dhe ishte në prag të vdekjes, por për fat të mirë sot bën një jetë normale dhe të lumtur.

Në javët e saj të para pas lindjes, vajza kaloi një sërë rreziqesh serioze për jetën por arriti t’i kalonte të gjitha.

Mjekët e paralajmëruan nënën e saj, Nicola, 38 vjeç, dhe babain David, se mund t’u duhej ta shkëpusin nga aparaturat, por, Edie luftoi dhe sot është një dyvjeçare e shëndetshme.

Gjithsesi, ajo është më e vogël se moshatarët e saj dhe prindërit i blenë rroba që janë bërë për fëmijë njëvjeçarë.

Vogëlushja Edie Madoc-Jones mbahet si fëmija më i vogël i sjellë në jetë në Britaninë e Madhe.

Burimi:The Sun|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania