JOQ Albania
Home

E mrekullueshme për këtë fundvit, BBC, Euronews dhe Travel Channel do i kushtojnë vëmendje Shqipërisë
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 31/12/2016 18:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në ditën dhe natën e ndërrimit të viteve është transmetuar dhe pritet të transmetohet në televizionet kryesore të botës si BBC, Euronews dhe Travel Channel spoti i mëposhtëm promovues për Shqipërinë “Albania, go your own way”.

E gjithë bukuria e vendit tonë do të jetë e shkrirë në këtë video dhe e gjithë bota do shohë vendin tonë.

Prandaj nëse doni ta shihni sot, në BBC në orën 15.27 dhe 23.27; në Euronews në orën 15.47, në Travel Channel transmetohet gjithë ditën deri në orën 22.00 të mbrëmjes. Agjencia Kombëtare e Turizmit, do të vijojë ndjeshëm fushatën promovuese të Shqipërisë turistike edhe në media të tjera prestigjoze në rang ndërkombëtar.