JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Provon të ikë përmes gypit të kanalizimit, shikoni si përfundon (Video)
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 02/10/2021 14:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një i burgosur në Brazil, ishte munduar të ikte nga burgu në një mënyrë krejt bizare, përmes gypit të kanalizimit.

Mirëpo, planin nuk kishte arritur ta realizojë, sepse kishte mbetur i bllokuar në gyp dhe me këtë rast ishte lyer me jashtqitje nga majat e gishtave e deri në kokë.

Që fati i keq të ishte edhe më i madh për të, tentimi i ikjes është xhiruar dhe ky xhirim kishte përfunduar në internet.

Më e keqja ishte se askush nuk dëshironte ta ndihmonte të dilte nga aty, për shkak se ishte i tërë i mbuluar me jashtqitje, raporton One India

One India