JOQ Albania
Home

Jeta e egër në pyjet afrikane
Shkruar nga: | Publikuar më: 01/12/2016 14:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

National Geographic ka publikuar disa foto të pabesueshme të bëra në Afrikë. Grabitqarët janë vazhdimisht në gjueti për t’i mbijetuar jetës në pyje. Luanët, leopardët dhe hienat janë disa nga grabitqarët më të rrezikshëm të cilët njihen për dinakërinë, forcën dhe shpejtësinë.

Fotot e mëposhtme tregojnë një jetë krejt tjetër në Afrikë, ndërsa ju këshillojmë të mos i shihni ato nëse jeni të ndjeshëm.