JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

50 ish-anëtarë të Nismës në Vushtrri dezertojnë tek AAK
Shkruar nga: A Gjoni | Publikuar më: 17/01/2021 16:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ai tha se të gjithë së Të gjithë së bashku, janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President.

Shkrimi i tij i plotë:

Frymës së zgjerimit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, sot, nga komuna e Vushtrrisë, i janë bashkuar edhe mbi 50 ish-anëtarë të forumit të rinisë dhe bashkëudhëtarë, të ardhur nga ish subjekti ku kemi qenë së bashku.

Me vullnet të mirë, të gjithë së bashku janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President.

Rinia është shtylla e shtetit.

Vetëm të bashkuar mund të i’a dalim!

HSH