JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Bill Gates tregon si do të duket bota pas pandemisë
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 21/11/2020 22:31

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Pas përfundimit të pandemisë së koronavirusit, Bill Gates thotë se do të ketë më shumë se 50 % më pak udhëtime me aeroplan sesa ka pasur më herët. Gjithashtu, shton se do të rritet përqindja e atyre që do të punojnë nga shtëpia. Themeluesi i Microsoft, konsideron se kompanitë do ta ngrejnë pragun për udhëtimet zyrtare pas krizës shëndetësore dhe takimet private i parashikon që do të mbahen vetëm në raste urgjente.

Burimi: www.cnbc.com| Përktheu dhe përshtati:JOQ ALBANIA