JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

RENEA e kishte rrethuar jashtë, 71-vjeçari: Më lidhni dritat se po shoh lajmet!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 24/09/2020 17:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

71-vjeçari siç duket është duke u tallur me Uniformat Blu, pasi edhe pse shtëpinë e tij e kanë rrethuar forcat RENEA, ai është duke parë lajmet dhe kërkon rikthimin e energjisë elektrike, pasi në lajme u tha që energjia elektrike do ndërpritet në atë zonë. Ai gjithashtu ka kërkuar që të flasë me djalin e tij i cili ndodhet në Belgjikë.