JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Veliaj i dërgon letër personale nxënësve, Altin Goxhaj: Quhet pedopolitikë, prindërit mund ta hedhin në gjyq!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 16/09/2020 20:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me nisjen e vitit shkollor, personi, i cili ka propagandën në gjak, Erion Veliaj ka bërë atë që askush nuk e mendonte. Lali Zdromsi ka dërguar letër tek çdo nxënës shkolle, duke bërë një politikë të shëmtuar, pa njohur limite. Lidhur me këtë ka reaguar edhe avokati i njohur Altin Goxhaj. Përmes një postimi në FB ai shkruan se kjo quhet një pedopolitikë dhe prindërit kanë gjithë të drejtën për ta hedhur në gjyq.

Ai shton se kjo letër është njësoj sikur një i rritur ti çojë letër një fëmije pa lejen dhe dijeninë paraprake të prindit.

Postimi i plotë:

Kjo quhet PEDOPOLITIKË.

Është cënim i rëndë i e ekskluzivitetit të kujdestarisë prindërore. Po të kishte shoqata prindërish mund ta hidhnin në gjyq. Mund ta bëjë edhe një prind i vetëm po të ketë vullnet. Është njësoj sikur një i rritur ti çojë letër një fëmije pa lejen dhe dijeninë paraprake të prindit. Çfarë do bënte një prind nëse një i rritur i çon letër vajzës apo djalit të tij 11 vjeç?