JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Me të filluar punën çerdhet, një fëmijë rezulton pozitiv me koronavirus
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 15/09/2020 19:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Javën e kaluar me punë kanë nisur me punë çerdhet për fëmijë. Ndërkaq, sot është regjistruar rasti i parë në çerdhen "13 nëntori" në Komunën Qendër- Shkup. Mediat në Maqedoni raportojnë se fëmija ka qenë në çerdhe vetëm ditën e parë të hapjes dhe ka qëndruar në objekt afro një orë.

Nga çerdhja bëjnë me dije se fëmija nuk është sjell më në përkujdesjen e personelit, sepse ishin njoftuar nga prindërit se nuk ndjehej mirë. Pas testimeve edhe prindërit e fëmiut kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

Sipas protokolleve shëndetësore, fëmijët e tjerë nga çerdhja dhe punonjësit janë vetizoluar.