JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Jepet vendimi, Arbër Çekaj dënohet me 14 vite heqje lirie
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 15/09/2020 18:45

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Arbër Çekaj është denuar me 14 vite heqje lirie për 613 kg "mall" që ju gjetën në magazinën e tij në Durrës.

Ndërkohë Donald Lushaj u denua me 16 vite, teksa i shkurtohet në 10 vite e 8 muaj. Për shoferin Armando Pezaku, u dha denimi me 13 vite, dhe i ulet në 8 vite e 8 muaj.

Gjatë gjithë seancës Çekaj u mohoi akuzat. Mësohet se vendimi do të apelohet.