JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Tejet e trishtë/ Shqiptarët të zhytur në mjerim, flamujt e partisë i vendosin si perde shtëpie
Shkruar nga: N Hoxha | Publikuar më: 18/07/2020 15:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Situata ekonomike e shqiptarëve është rënduar së tepërmi si shkak i pandemisë së Koronavirusit. Ndërkohë që llojet e skamjes dhe varfërisë janë nga më të ndryshmet, një rast i çuditshëm ka mbërritur në redaksinë tonë. Një familje nga Korça, duket se në vështirësi ekonomike, ka vendosur flamurët e Partisë Socialiste në dritaret e shtëpisë së tyre në vend të perdeve. Një situatë paradoksale në dukje, që tregon sa mjerimin ekonomik të shqiptarëve, aq edhe "dashurinë" për partinë, që tek e fundit është shkaku kryesor i gjendjes në të cilën është katandisur populli...

Djali i cili ka vënë re fenomenin shkruan:

Persh ndodhemi ne korc dikush ne katin e 5 lagjja e francezeve ne munges te ekonomis ka ven perde ne hyrjen e tij flamuret e partise te rilindjes.