JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Trajneri i qenëve që stërvit njerëzit për të qenë ‘këlyshë njerëzorë’
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 18/07/2020 1:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një burrë i specializuar në mësimin e njerëzve që të jenë ‘këlyshë njerëzorë’ thotë se seancat e tij stërvitore i japin atij ‘ndjesinë e njëjtë si 10 orgazma’.

Kur nuk është duke punuar si specialist marketingu, Rafael, nga Sao Paulo, Brazil, praktikon dashurinë e tij për BDSM duke i mësuar burrat se si të ecin, të flasin dhe të veprojnë si një "qen".

31-vjeçari u prezantua në subkulturën BDSM të "luaj si qenush" rreth katër vjet më parë, kur ai hasi dikë në kursin e tij të universitetit të gazetarisë i cili po bënte një dokumentar mbi këtë temë.

Burimi: Unilad | Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania