JOQ Albania
Home

Pasioni i Arben Ahmetaj për udhëtime misterioze, ku dhe me kë ka udhëtuar “tigri” i Ramës në këto data?
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 01/07/2020 14:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Udhëtimet e zyrtarëve të Rilindjes, me avionë privatë apo edhe si “pasagjerë” të thjeshtë nuk kanë të mbaruar. Ata janë bërë mëse të njohur në sistemin TIMS.

Ai, i cili duket që i preferon më së tepërmi këto flutrime jashtë vendit është ministri i Pandemisë dhe i Rindërtimit, tigri i Ramës, Arben Ahmetaj.

Pa e çarë kokën fare dhe pa dhënë asnjë shpjegim, pavarësisht se ka një funksion publik, Ahmetaj ka kryer një sërë udhëtimesh të shpeshta.

Ato kanë qënë të shkurtra, 3-4 ditore dhe kryesisht në muajt e verës. Askush nuk i di arsyet e fluturimit, kush i ka paguar dhe a janë lekët e shqiptarëve pjesë e udhëtimeve të tij.

Deri më tani, tigri nuk ka dhënë asnjë shpjegim, por një arsye që e dinë të gjithë shqiptarët ka, e cila nuk do thuhet kurrë nga Ahmetaj.

Tigri i Rilindjes, duhet që të japë një shpjegim për udhëtimet e kryera. Që paratë e Rindërtimi dhe Pandemisë, mbetën në dorë të Ahmetaj, frikësuan shumë shqiptarët, por ashiqare fare, ministri po na e tregon se ku do i shpenzojë më vonë.

Këto janë datat që Ahmetaj ka udhëtuar:

DALJE

10.07.2013

11.08.2014

26.06.2015

09.06.2016

28.03.2017

HYRJE

14.07.2013

15.08.2014

28.06.2015

13.06.2016

29.03.2017.