JOQ Albania
Home

Të varfërit s’ushqehen dot, Oriola Marashi tallet: Mosmirënjohësa, paskeni telefon me kamer!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 02/04/2020 11:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Situata e vështirë në të cilën ndodhet Shqipëria ka gjetur në vështirësi ekonomike shumë familje shqiptare të cilat vuajnë për bukën e gojës edhe për shkak të mbylljes së punëve.

Qeveria Rama, ditë pas dite propagandon në median e tij se këto familje po ndihmohen me ushqime dhe se asnjë nuk do të jetë në kushte të vështira deri në fundin e pandemisë së Covid-19.

Mirëpo realiteti tregon të kundërtën. Shumë familje shqiptare vuajnë për ushqim dhe ato që ndihmohen mund ta quajmë me gojën plot një tallje.

Në redaksinë e JOQ ALBANIA kanë mbërritur një numër i madh fotosh nga familje që janë ndihmuar nga shteti, ku shihet qartë se ushqimet që i janë dhënë janë thjesht sa për tu hedhur hi syve.

Ushqimet janë të pakta dhe të pamjaftueshme për një familje, aq më tepër në një situatë të tillë. Justifikimet e Edi Ramës lidhur me këtë situatë është se në kohë lufte gjithçka pranohet, por nuk ka justifikim kur tendera miliona eurosh firmosen në këtë periudhë.

E ndërsa ka një numër personazhesh të njohur mediatike që i mbështesin propagandën, Rama po mbështetet edhe nga një vajzë Instagrami.

Ajo është Oriola Marashi, e cila të vetmen gje që numëron janë disa followersa në Instagram.

Përmes një instastory, Marashi ka postuar foton e disa ushqimeve të publikuar nga JOQ ALBANIA dhe shpërthen keq ndaj varfërisë që ka pushtuar këto familje.

Ajo duket që është udhëzuar të thotë se fotot nuk janë dërguar nga familjarë, por janë një sajim. Pas kësaj shprehet se ata që kanë dërgur janë mosmirënjohës dhe shpirtzinj, duke ia mohuar ndihmën vetëm se kanë një telefon me kamër.

Vetëm Oriola e mendon diçka të tillë, që telefoni me kamer është mposhtje e varfërisë, dhe mospranimi i talljes është mosmirënjohje.

Oriola duhet të dalë jashtë botës së Instagramit dhe të shohë më afër hallet e shqiptarëve, por mesa duhet rehati i madh e bën vetëm që të komentojë varfërinë e shqiptarëve, të cilët nuk sigurojnë dot bukën e gojës.