JOQ Albania
Home

Studentja super e mërzitur në karantinë, merr ish-të dashurit me radhë: Pse u ndamë?
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 25/03/2020 14:58

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një studente e mërzitur e kaloi kohën e saj në karantinë duke telefonuar të gjithë ishët e saj për t'i pyetur ata 'çfarë shkoi keq' në lidhjen e tyre.

Rebecca Lockwood, 19 vjeç, vendosi ta trajtojë izolimin si një mundësi për rritje të veten duke kërkuar nga ish-të dashurit e saj për kritika konstruktive.

Duke shkruar në faqen e lajmeve studentore, The Tab, ajo tha:

Njerëzit që e kanë përjetuar më keq nga unë janë padyshim më të kualifikuarit për të më thënë se çfarë shkoi keq dhe si të përmirësohem. Plus, unë në të vërtetë nuk kisha asgjë më të mirë për të bërë, isha shumë e mërzitur.

Thirrja e parë ishte me Jay, një ish-i dashur që takonte vitin e kaluar.

Jay i tha Rebecca-s në telefon:

Unë mendova se me siguri ke menduar që po unë jam i bukur dhe do kujdesem për ty, por që nuk po përfiton më së shumti nga dikush për të cilin duhet të angazhohesh plotësisht. Nuk besoj se ke bërë ndonjë zgjedhje të gabuar të vetëdijshme dhe as unë nuk kam bërë.

Pasi i shpëtoi çdo kritike të ashpër, Rebecca mund të vazhdonte të telefononte me besim të shtuar dy isha të tjerë. Njëri ishte me Tim, të cilin ajo e kishte takuar për disa muaj rreth tre vjet më parë.

Ajo tha për ndarjen:

Ai ishte shumë e vështirë për t'u ndarë me të, me të cilin unë dua të thotë, çfarëdo arsye që i dhashë, ai kishte më shumë se një kundër-argument që pa dyshim ishte frustruese.

Tim i tha asaj:

Ndjej sikur ndarja me mua ishte si diçka e rënë nga qielli, veçanërisht pasi më solle disa dhurata një ditë më parë. Pastaj ti më bëre bllok dhe nuk doje të më flisnin më.

Personi i tretë që telefonoi ishte Ed, personi që i kishte dhuruar puthjen e parë kur ishte në shkollë.

Rebecca pretendon se të dy janë ende miq tani, duke diskutuar shpesh marrëdhëniet e Ed me të dashurin e tij.

Ed e hapi telefonin duke i thënë:

Sa zgjati lidhja jonë? Tre ditë?! Nuk zgjati shumë pasi ti më solle shokun tënd të frikshëm për të më larguar. Për sa i përket përmirësimit, mbase mund të kishit guxim të më largonit vetë.

Burimi: Lad Bible | Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania