JOQ Albania
Home

Shqiptarët e presin Koronavirusin duke rrahur njëri-tjetrin
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 09/03/2020 22:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Frika nga Koronavirusi ka bërë një njerëzit kudo në botë të solidarizohen me njëri-tjetrin dhe të japin ndihmë, qoftë kjo emocionale, vetëm duke thënë një fjalë të mirë.

Në një kohë ku vendin e ka kapur paniku nga frika e Koronavirusit, ku sot u konfirmuan dy rastet e para, në Cërrik me sa duket askush nuk e ka njeri mendjen aty.

Një video e dërguar në redaksinë e JOQ Albania, shfaqen disa njerëz duke rrahur dikë që sipas burimit thuhet se sherri nisi për pasagjerë të disa zonave për rreth Cërrikut.

Me sa duket përleshja fizike ka ndodhur midis dy shoferëve për punë pasagjerësh. Për më tepër ndiqni videon...