JOQ Albania
Home

Rama i premtoi me bujë të madhe, dy aeroportet që mbetën në 3D
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 18/02/2020 20:33

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kryeministri Edi Rama ka dhënë shumë premtime, midis tyre janë dhe ata se shqiptarët do të kishin dhe dy aeroporte të tjerë. Atë të Kukësit dhe atë të Vlorës.

Ishte vetë Rama, ai i cili me anë të një postimi në rrjetet e tij sociale tha pas një viti ky aeroport do të dukej më i bukur se në foton që Rama shpërndau. Këtë postim ai e bëri në datën 31 tetor të 2018-ës.

31 tetori i 2019-ës erdhi dhe aeroporti i Kukësit ishte ende në 3D dhe. Tani jemi në vitin 2020 dhe aeroporti i Kukësit është ende në 3D.

Kalojmë te aeroporti tjetër që iu premtuar shqiptarëve me bujë të madhe nga Rama. Ai i Vlorës. Rama tha:

Një aeroport tërësisht konkurues me atë të Rinasit.’’

Por edhe ky aeroport deri më tani është para vetëm në 3D. Shqiptarët dëgjuan premtimet dhe pritën që të bëheshin, por ngelen vetëm në 3D. Dhe për sa kohë do të mbeten në 3D këtë nuk dimë ta themi./ JOQ Albania