JOQ Albania
Home

Shtyhet mësimi në shkollën 9-vjeçare në Tiranë, revoltohen nxënësit dhe prindërit
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: 18/02/2020 17:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një lëvizje e papritur është zhvilluar në shkollën 9-vjeçare ‘Emin Duraku’ në kryeqytet, ku nxënësit dhe prindërit janë ankuar dhe janë kundër vendimit.

Bëhet fjalë pikërisht për shtyrjen e mësimit dhe më e bukura është që nxënësit e kanë marrë vesh lajmërimin në momentin e fundit.

Së bashku me prindërit e tyre ato janë ankuar për këtë lëvizje të shkollës.

Bëhet me dije se revoltimi vjen si pasojë e shtyrjes së mësimit të pasdites deri në orën 18:25.

Ky orar është shtyrë për ciklin fillor, ku prindërit kanë mbetur të habitur dhe janë shprehur për televizionin 'Fax News' se nuk kanë marrë asnjë lajmërim.