JOQ Albania
Home

Aksidentoi për vdekje një grua, burg përjetë shqiptarit që bënte gara me makina
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 18/02/2020 9:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një 22-vjeçar nga Kosova është dënuar me burgim të përjetshëm, pasi aksidentoi për vdekje një grua në Zvicër.

Shqiptari në kohën kur e aksidentoi gruan ishte duke bërë gara me makinë.

Dënimi përjetë ishte kërkuar prej kohësh nga prokurori i çështjes. Vendimi u mbështet edhe nga trupi gjykues, duke i shqiptuar personit të akuzuar dënimin me burg të përjetshëm.

Për të pandehurin e dytë, shtetas gjerman, i cili po drejtonte makinën tjetër në garë, prokuroria kishte kërkuar një dënim me kusht dy vjet për pjesëmarrje në një garë të ndaluar të makinave, me pasoja fatale.

Por, gjykata e ka dënuar atë me 3 vjet e 9 muaj burg., ndërkohë që prokurori kishte kërkuar vetëm 2 vjet me kusht.

Fjalët e fundit të 22-vjeçarit para dënimit ishin:

Më vjen keq. Do doja ta zhbëja këtë, por për fat të keq nuk mundem”.

Burimi: newstral | Përktheu dhe Përshtati: JOQ ALBANIA