JOQ Albania
Home

Fëmijët shpëtojnë qenin e mbuluar tërësisht nga zifti
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 17/02/2020 14:04

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një organizatë jo-fitimprurëse argjentinase e quajtur “Proyecto 4 Patas” dhe disa banorë, shpëtuan një qen të quajtur Aloe, i cili ishte plotësisht i mbuluar në zift.

Qeni nuk mund të lëvizte fare dhe ishte një grup fëmijësh që lajmëruan njerëzit për gjendjen e kafshës. Për fat të mirë, ndërhyrja në kohë i shpëtoi jetën qenit që ishte mbuluar me zift anash rrugës.

U deshën 8 vullnetarë, 9 orë punë pa ndalje, 50 litra vaj dhe 3 banja për të pastruar plotësisht qenin. Shihni fotot e pabesueshme sesi duket ai tani.

***

Burimi: LaStampa| Përshtati dhe Përktheu: JOQ ALBANIA