JOQ Albania
Home

Pas studimeve, autori i njohur: Ju tergoj se cilës shenje astrologjike i përkasin vrasësit serialë
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 11/02/2020 11:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një autor ka dalë në përfundimin se pjesa më e madhe e vrasësve serialë të historisë moderne, i përkasin përgjithëissht të njëjtës shenjë horoskopi. Sipas autorit, ata janë dem.

Sipas kriminalistëve, vrasësit përgjithësisht kanë karakteristika të përbashkëta, personalitet pak a shumë të njëjtë dhe në shumë raste, kanë përputhshmëri edhe në shenjat astrologjike. Autori David Jester ka kaluar rreth dy vite duke studiuar shenjat zodiakale të vrasësve më të mëdhenj në Britaninë e Madhe dhe SHBA.

Risultato immagini per serial killers, David Jester

Libri i tij i fundit, “The Clinic” del në treg këtë javë dhe në të tregohet me detaje se si ka dalë autori në përfundimin që pjesa më e madhe e vrasësve kanë lindur mes 10 prillit dhe 20 majit, pra i takojnë shenjës së demit.

Po sipas tij, një pjesë tjetër e madhe e vrasësve kanë lindur në 24 prill dhe 18 shkurt. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se çdo dem që njihni në jetën tuaj është një vrasës nga i cili duhet të ruheni. Mund të gjeni edhe “dema” gazmorë, të dashur, të mirë e qesharakë, të cilët i shtojnë doza humori shoqërisë tuaj.

Risultato immagini per serial killers, David Jester

***

Burimi: LadBible|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania