JOQ Albania
Home

Studimi/ Çiftet që bëjnë sherr shpesh, e duan vërtet njëri-tjetrin
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 20/11/2019 12:48

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Sipas kërkimeve dhe analizave të fundit, 44% e çifteve të martuara mendojnë se debatet apo sherret më shumë se një herë në jave i ndihmojnë të kenë marrëdhënie të shëndetshme dhe produktive për një kohë të gjatë.

Në fakt, çiftet që debatojnë shpesh, por në mënyrë paqësore, kanë më shumë shance të qëndrojnë bashkë, pasi pavarëisht mospërputhjeve të vogla, ata e dinë se dashuria e tyre është e vërtetë dhe e sinqertë.

Brightside ka renditur disa arsye, pse debati apo sherri është i mirë për një lidhje.