JOQ Albania
Home

Afër të 30-ave, ja ç’i ka bërë vetes “Herkuli i vogël”
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 12/11/2019 8:20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

8-vjeçari amerikan, me origjinë nga Ukraina, i la njerëzit pa fjalë me fotot e trupit muskulor që në moshë aq të re.

Disa e quanin “Djali më i fortë në botë”, të tjerëve nuk u dukej pamje normale. Disa e qortonin, madje, dhe e akuzonin se kishte përdorur steroidë.

Më poshtë do të shihni se çfarë ka vendosur të bëjë sot me jetën “Herkuli i Vogël”, Richard Sandrack tani që po i afrohet të tridhjetave.