JOQ Albania
Home

Transgjinorja shqiptare: Kam pafund kërkesa nga burra me kollare
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 10/11/2019 7:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Amelia është vetëm 18 vjeç dhe e ka kuptuar prej kohësh orientimin e saj seksual ndryshe. Ajo është transgjinore dhe këtë e pranon hapur, pavarësisht paragjykimeve.

Amelia vendosi të rrëfejë para kamerave historinë e saj, për të cilën ka treguar se s’ka qenë aspak e lehtë. Për shkak të paragjykimeve të mëdha për faktin se është një transgjinore, Amelia është larguar nga vendlindja e saj, Pogradeci.

Gjatë intervistës, Dojna Mema e ka pyetur 18-vjeçaren lidhur me faktin që një numër i madh transgjinorësh punojnë si punojës seksi.

Vajza u përgjigj kështu:

Po, është e vërtetë sepse është mënyra e tyre e vetme që mund të nxjerrin jetesën, të nxjerrin të ardhurat sepse nuk kanë mundësi që të bëjnë punë tjetër për shkak të paragjykimit dhe gjesteve të tyre që i kanë shumë femërore dhe detyrohen që të bëjnë prostitucion".

Gjithashtu, 18-vjeçarja pranoi para kamerave se i kishin ardhur pafund kërkesa nga burra me kollare.

Ajo shtoi:

Pafund dhe normalisht ka shumë burra me kollare”.