JOQ Albania
Home

Frikshëm dhe seksi, si u transformuan VIP-at shqiptarë për Halloween
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 01/11/2019 11:27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Halloween është ndër festat më të festuara në botë. Pavarësisht se kjo festë nuk i ka rrënjët në Evropë por në Amerikë, në Shqipëri ka hyrë vetëm 3-4 vitet e fundit.

Rrjeti ka bërë punën e tij dhe duke filluar nga VIP-at e deri të njerëzit e thjeshtë janë transformuar në mënyra nga më të ndryshme.

Duke qenë se festa simbolizon ditën e rikthimit të shpirtrave të vdekur, shtrigave me fshesë, maceve të zeza, errësirës dhe çdo gjëje të frikshme, edhe të famshmit tanë janë munduar të bëhën sa më të frikshëm.

Për më tepër ndiqni fotogalerinë e mëposhtme: