JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Quip mendon për dhëmbët tuaj.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 29/10/2019 16:52

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Quip, startupi i kujdesit dentar që së pari shkoi në treg me furça dhëmbësh elektrike, ka nxjerrë në treg produktin e tij të parë jashtë furçave. I quajtur Strand, produkti është një aplikues i fijeve me një kuti rimbushëse.

Strand kushton 20 dollarë për aplikuesin metalik dhe rimbushjet kushtojnë 5 dollarë. Çdo varg është paraprakisht i shënuar në çdo 18 inç për të ndihmuar njerëzit t’a përdorin atë sasi për secilin dhëmb. Strand ka qenë duke u punuar që përpara se Quip të nisi zyrtarisht furçën e dhëmbëve, tha CEO i Quip Simon Enever.

"Misioni ynë është të ndihmojmë me të gjitha bazat e kujdesit oral, dhe fijet kanë qenë kapitulli tjetër natyror në anën e kujdesit personal të biznesit, për ne. "Ekzistojnë të gjitha këto zakone të këqija që njerëzit shfaqin ose nuk shfaqin në pastrimin e dhëmbeve me pe. Ka një numër masiv njerëzish që nuk i marrin bazat ashtu si duhet dhe më pak njerëz që mundohen t’i pastrojnë dhëmbët me pe qoftë dhe një herë në ditë. E vetmja mënyrë për të marrë rezultatet e duhura në kujdesin oral është edhe fije dhe furça. ”

Me Strand, shpresa është të bëjmë pastrimin me pe diçka që njerëzit në të vërtetë duan të bëjnë. Për të ndihmuar me këtë, Quip e dizajnoi Strand-in që të përshtatet lehtësisht brenda xhepit tuaj, në mënyrë që të mund t'a merrni me lehtësi në lëvizje.