JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Welcome to the Jungle bën rekrutimin më të lehtë.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/10/2019 17:26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Startupi francez Welcome to the Jungle ka ngritur një raund të ri financimi prej 22.3 milion dollarë (20 milion €). Startupi është një kompani mediatike dhe një startup teknologjik që dëshiron të fuqizojë kompanitë e teknologjisë kur bëhet fjalë për rekrutimin. Nuk gjen kandidatin e duhur për ju, ju ndihmon të merrni ekspozimin, të gjurmoni aplikimin dhe ju ndihmon me onboarding.

Gaia Capital Partners po kryeson raundin me investitorët ekzistues Bpifance, XAnge dhe Jean-Paul Guisset gjithashtu pjesëmarrës. Me raundin e sotëm të financimit, kompania dëshiron të zgjerohet në më shumë vende dhe të zhvillojë produkte të reja.

Ky është gjithashtu investimi i parë i Gaia Capital Partners. Firma mblodhi një fond prej 110 milion dollarësh (100 milion €) me rreth 40 partnerë të kufizuar, të tillë si Sycomore Asset Management, Generali Investments dhe Bpifrance. Fondi i rritjes i kryesuar nga Alice Albizzati dhe Elina Berrebi do të përqendrohet në kompani që kanë një ndikim pozitiv mjedisor ose shoqëror në fazën e Serisë B dhe më lart. Welcome to the Jungle aktualisht është në dispozicion në Francë, Spanjë dhe Republikën Çeke. Pas kësaj, kompania do të hapë zyra në Gjermani dhe në U.K.