JOQ Albania
Home

Loja më e shitur në PS2, GTA San Andreas mbush sot 15-vjeç
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 26/10/2019 21:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në 26 tetor të vitit 2004 është lëshuar loja Grand Theft Auto (GTA): San Andreas.

Edhe pse kanë kaluar 15 vite kjo lojë vazhdon të konsiderohet si një klasike absolute, dhe sigurisht që ju jeni mjaftueshëm të rritur tashmë për ta luajtur.

Loja, e cila është lëshuar fillimisht në PlayStation 2, ishte titulli i shtatë i serive të GTA dhe sipas fansave të saj, është më e mira nga të gjitha të tjerat.

Kjo popullaritet i lojës u pasqyrua nga suksesi i saj, si nga kritikat e marra ashtu edhe nga ana komerciale. GTA: San Andreas mori 9.9 pikë nga dhjetë të mundshme në IGN, këto janë pikët më të larta që ka marrë një lojë e PS2.

Ndërsa, në agregatorin Metacritic loja ka marrë rreth 93% të pikëve.

GTA: San Andreas është gjithashtu loja më e shitur në PS2. Në mars të vitit 2005 loja ka shitur 12 milionë kopje dhe deri në vitin 2011 u shitën 27.5 milionë kopje.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania