JOQ Albania
Home

Redpoint punëson në krye një themelues.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 23/10/2019 17:06

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ndërsa qasja në marrëveshjet kryesore bëhet më konkurruese, firmat e kapitalit të sipërmarrjes po krijojnë role të reja për të tërhequr sipërmarrës të lartë. Tani, përveç rekrutimit të tregtarëve të lartë, firmat po sjellin ekspertë të kulturës dhe do të ndajnë role për individë që i kuptojnë më mirë dhe i shoqërojnë me udhëtimin e themeluesit.

Në përputhje me këtë prirje, Redpoint Ventures, një firmë kapitali me rrënjë në Sand Hill Road të Silicon Valley, ka punësuar një partner dhe personin me te cilin kaloi përvojën e parë si themelues. Travis Bryant, i cili u bashkua me firmën një vit më parë si një sipërmarrës, do të përqendrohet në atë se si themeluesit e perceptojnë markën Redpoint, duke siguruar që çdo moment individual që një themelues të kalojë me firmën të jetë sa më miqësor me themeluesit.

Historikisht, firmat e CV-së punësuan partnerë investimesh për të investuar në kompani dhe për të ndihmuar në rritjen e këtyre kompanive gjatë një periudhe shumëvjeçare. Gjithnjë e më shumë, të njëjtat firma po identifikojnë talentin e ri për t’u ofruar themeluesve më shumë vëmendje, burime dhe mbështetje përmes procesit të ndërtimit të ndërmarrjes, si një mjet për të fituar qasjen në marrëveshjet më të larta.