JOQ Albania
Home

Del Trailer i fundit i Star Wars!
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 22/10/2019 15:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dhe ne e kemi atë: trailerin e fundit për një film Star Wars që përqendrohet në Skywalkers.Pas 42 vjetësh të gjatë të kthimit të Jedit, klone sulmuese dhe zgjimi i forcës … tre paketat e triologjise që është "saga Skywalker" përfundon këtë dhjetor me publikimin e Episodit IX: Rise of Skywalker. Disney do të vazhdojë të lëshojë filmat e Star Wars, natyrisht – por Saga Skywalker ka përfunduar. *

Ashtu si me filmat e fundit të Star Wars, trailer- i përfundimtar i Rise of Skywalker doli në mesin e Monday Night Football. Kjo vjen afërsisht gjashtë muaj pas teaserit të parë në prill.

Rise of Skywalker është vendosur të hapet në 20 dhjetor sipas tabelave … kjo do të thotë se me të vërtetë do të hapet mbrëmjen e 19 dhjetorit në pjesën më të madhe të SH.B.A.-së për shkak të shfaqjeve të mesnatës dhe rregullave të zonës kohore. Nëse qëllimi juaj është t’a shihni sa më shpejt që të jetë e mundur për të shmangur spoilers dhe çfarëdo, kontrolloni dyfish kur është shfaqja e parë e teatrit tuaj.