JOQ Albania
Home

Spiff hap një mënyrë për të automatizuar llogaritjet e komisioneve të shitjeve
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 21/10/2019 17:02

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Spiff, një kompani me bazë në Salt Lake City që po shërben për një shërbim të ri për llogaritjen e komisioneve të shitjeve për shitësit në të gjithë botën, ka mbledhur 6 milion dollarë në fonde për të shitur produktin e vet për ata që po kërkojnë t’i japin fund dokumenteve të panevojshme.

 

Ekipi drejtues i Spiff filloi në 500,000 dollarë për raundin e ri, i cili gjithashtu përfshiu angazhime nga Peak Ventures, Kickstart Seed Fund, Peterson Partners dhe Pipeline Capital."Aq e mahnitshme sa mund të duket, nuk ka një zgjidhje efektive, moderne të Saas për administrimin e kompensimit nxitës," tha Jeron Paul, themeluesi dhe shefi ekzekutiv i Spiff. "Shumica e kompanive përdorin teknologjinë Excel ose dicka dekada të vjetra që janë thjesht shërbime profesionale që maskohen si softuer."

Të dhënat e veta të Spiff tregojnë se 90% e bizneseve mbështeten vetëm në spreadsheets për të llogaritur komisionet dhe mund të zgjasë deri në një muaj që përfaqësuesit e shitjeve të mësojnë rreth komisioneve të tyre pasi të kenë kryer marrëveshje të mbyllura.