JOQ Albania
Home

Planet e Adam Neumann, fëmijët dhe nipërit e tij të kontrollojnë WeWork
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 19/10/2019 15:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Bashkëthemeluesi i WeWork, Adam Neumann nuk kishte planifikuar që kontrolli i familjes së tij ndaj WeWork të përfundonte me vdekjen e tij, por përkundrazi pritej që ta kalonte atë kontroll edhe tek gjeneratat e ardhshme të Neumanns.

Në një fjalim që Neumann u dha punonjësve në janar të këtij viti ka thënë se WeWork nuk është "thjesht i kontrolluar – ne jemi të kontrolluar gjenerikisht". Ai vazhdon për të thënë se pesë fëmijët që ai i ndan me gruan Rebekah Neumann "nuk ka pse ta drejtojë kompaninë", ata "duhet të qëndrojnë ne rrjedhen morale të kompanisë".

Neumann madje thirri nipërit dhe mbesat e tij të ardhshme, duke u thënë të mbledhurve: "eshtë e rëndësishme që një ditë, mbase në 100 vjet, mbase në 300 vjet, një mbesë e imja e madhe të shkojë në atë dhomë dhe të thotë: ‘Hej , ti nuk më njeh; Unë në të vërtetë kontrolloj vendin. Mënyra sesi po veproni nuk është se si e ndërtuam ne, "tha ai.