JOQ Albania
Home

POLL I JOQ SPORT/ Ronaldo apo Messi? Votojnë shqiptarët, ky është futbollisti më i mirë në botë
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 17/10/2019 22:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Cili është më i mirë? Ronaldo apo Messi…? Kjo është pyetja që do të vazhdojë të bëhet edhe për disa kohë për preferencën individuale ndaj dy legjendave të futbollit.

Në një POLL të bërë mbrëmjen e djeshme nga JOQ SPORT dhe JOQ ALBANIA, në të cilin u përgjigjën mbi 19,200 persona, shqiptarët, adhurues dhe njohës të futbollit kanë zgjedhur.

Me një diferencë fare të vogël 49% me 51%, Messi është futbollisti i preferuar dhe më i miri në botë për shqiptarët.

Ajo që nuk vihet në diskutim, është se të dy janë legjenda në fushë dhe jashtë saj e emri i tyre do të lakohet gjatë edhe kur të arrijnë moshën për të mos qenë më pjesë e fushave të blerta për të dhënë emocionet që vetëm ata dinë t’i japin.