JOQ Albania
Home

I kishte futur në një çantë prej letre, personit ‘misterioz’ i dalin lodrat e seksit në ‘shesh’
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 16/10/2019 21:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dikush, që kishte pasur një çantë letre të mbushur me lodra seksi, ka kaluar një eksperiencë të sikletshme ndërsa ecte rrugëve në Somerset.

Si duket, ndërsa ecte personit të fjalë i është grisur çanta e letrës dhe aty kanë dalë në pah gjërat që ‘fshihte’.

Pasi lodrat e seksit u përhapën kudo nëpër rrugë, ajo/ai bëri atë që do kishim bërë të gjithë, i la të gjitha aty ku ishin dhe ia mbathi vrapit.

Sipas Metro, lodrat të cilat ishin në ngjyrë rozë dhe vjollcë janë gjetur afër një pusete tek një degë e Nattwest në Bridgwater, Somerset.

Thuhet që në tokë ndodheshin të paktën 10 lodra seksi.

Fotoja u publikua në një grup në Facebook që mban emrin 'THE BRIDGWATER BULLET', ndërsa fotografi shpjegonte se ato ndodheshin pas bankës Nat West Bank në qytet.

Menjëherë pas postimit, fotoja ka marrë një numër komentesh ndërsa një prej përdoruesve thoshte se ‘ janë hedhur një shumë e madhe parsh në tokë.’

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania