JOQ Albania
Home

“KIK ka vendosur të qëndrojë”
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 14/10/2019 15:41

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

 

Ishte një rrugëtim i lodhshëm për Kik. Shërbimi dikur i fuqishëm i mesazheve njoftoi në fund të shtatorit se do të mbyllte aplikacionin e tij. Drejtori i Përgjithshëm Ted Livingston vuri në dukje në një postim në blog se startupi do të zvogëlonte numrin e llogarive të tij nga mbi 100 njerëz në "një ekip elitar me 19 persona", pas një beteje të zgjatur 18 muajsh me SEC.
Sot shërbimi postoi në Twitter “Lajm i shkëlqyeshëm: Kik është këtu për të qëndruar !!!! DHE ka disa plane vërtet tërheqëse për ta bërë aplikacionin edhe më të mirë. Më shumë detaje që vijnë së shpejti. Qëndroni gati. "
Lajmi pason një tweet në 7 tetor nga Livingston që theksoi, “Disa lajme emocionuese: ne mund të kemi gjetur një shtëpi për Kik! Sapo nënshkruam një LOI me një kompani të shkëlqyeshme. Ata duan të blejnë aplikacionin, të vazhdojnë ta rritin atë për miliona përdoruesit tanë dhe të marrin integrimin Kin në nivelin tjetër. Ende nuk është bërë një marrëveshje e bërë, por mund të jetë një fitore e shkëlqyeshme. Më shumë së shpejti. "