JOQ Albania
Home

Fortnite është vetëm një vrimë e zezë tani
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 14/10/2019 15:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Fortnite sapo shpërtheu të gjithë hartën e saj dhe gjithçka që ka mbetur është një vrimë e zezë.Disa janë duke spekuluar se kjo është thjesht një teaser për një hartë të re Fortnite, por është e paqartë se kur do të arrijë ajo hartë e re. 

 

Në faqen e statusit të Epic Games, ajo thotë se Fortnite aktualisht po përjeton një ndërprerje të vogël shërbimi, duke vërejtur "anomali të zbuluara".

 

Siç njofton Kotaku, lojtarët këtë mëngjes ishin në gjendje të hynin vetëm në një mënyrë përleshjeje të ekipit të quajtur "Fundi". Kjo çoi në një shpërthim masiv që rezultoi në një vrimë të zezë. Website i Fortnite aktualisht është vetëm një Twitch që paraqet një vrimë të zezë.