JOQ Albania
Home

Porsche ka një version më të lirë të Taycan
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 14/10/2019 15:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Porsche prezantoi të hënën Taycan 4S, një version i tretë i automjetit të tij gjithë-elektrik.4S, i cili do të ofrojë një bateri të performancës plus opsion, duket si Taycan që Porsche zbuloi në shtator. Dhe me të vërtetë, brenda të gjithë Taycans, përfshirë 4S, janë të njëjtat motorë sinkronë magnetikë të përhershëm dhe copeza të tjera.

 

Por ky version është pak më i lehtë, më i lirë dhe një skosh më i ngadaltë sesa versionet e fundit të Taycan që u prezantuan vetëm shtatë javë më parë.Porsche gjithmonë ka thënë se do të kishte versione të shumta të Taycan. Në Shtator, automobilisti gjerman tregoi se si duket 1 miliard dollarë investim fillestar me Taycan Turbo S dhe Taycan Turbo – versionet më të fuqishme dhe të shtrenjta të automjetit të tij elektrik me katër dyer elektrike me çmime bazë 185,000 dhe 150.900 $.

 

4S do të jetë në dispozicion me dy madhësi të baterisë. Standardi 4S fillon me 103.800 dollarë dhe vjen me një paketë baterie 79.2 kWh dhe një palë motorë elektrikë që prodhojnë 429 kuajfuqi (320 kW). Me kontrollin e lëshimit të angazhuar, kuaj-fuqite shkojnë deri në 522.