JOQ Albania
Home

Dalip Çelbeqiri, sipërmarrësi i suksesshëm 24-vjeçar nga Durrësi që synon majat
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 13/10/2019 13:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Përpos atyre që dëgjojmë çdo ditë, ku të rinj të talentuar zgjedhin të emigrojnë jashtë kufijve shqiptare e bëjnë emër andej, gjë kjo padyshim na bën të ndihemi keq... ajo që do të paraqesim më poshtë, është një rast i freskët i një të riu shqiptar, i cili jo vetëm ka bërë emër jashtë por po ngre prestigjin e tij edhe në Shqipëri me anë të aftësive të tij.

Bëhet fjalë për 24-vjeçarin nga qyteti i Durrësit, Dalip Çelbeqiri.

Çelbeqiri është një sipërmarrës i ri, themelues i një prej 5 faqeve më virale në Facebook për vitin 2018, me më shumë se 2 miliard views e që vazhdojnë në rritje!

Emri i tij lakohet në shumë portale të huaja, pasi ka marrë goxha famë për shkak të suksesit që ka arritur.

Shkrim i datës 11 tetor 2019 i portalit "cinetalkers.com"

Dalip Çelbeqiri, themelues i kompanisë së botimeve Online DIY Simple, synon ta nxjerrë në TOP

Dalip Çelbeqiri ka qenë sinonim i kompanisë së tij botuese online DIY Simple. I riu 24-vjeçar është gjithashtu influencer, përdorues Instagrami që ka krijuar lidhje me një audiencë të caktuar dhe mund t’i bindë ata për shkak të besueshmërisë dhe autenticitetit të tij. Shpesh bashkëpunon me marka të ndryshme dhe i përdor profilet e tyre të Instagram për të promovuar produktet e tyre. Përveç se është një sipërmarrës i suksesshëm dhe inxhinier, synimi i të riut nga Durrësi është të vazhdojë të punojë në sipërmarrjen që zhvilloi vetë – DIY Simple.

Jeta si student, ishte e zakonshme për Çelbeqirin, por ai vendosi të bënte atë që di të bëjë më mirë, të merrej me marketingun dixhital.

Ai pati shansin të punonte me një kompani të njohur si “Newsflare” për 1 vit, gjë që e ndihmoi të studionte mundësitë e mediave sociale. Pra, për të, kompania “DIY Simple” nuk është ndërmarrja e tij debutuese, pasi ai kishte punuar me biznese më të vogla më parë duke krijuar një agjenci web dhe më vonë arriti kulmin e të gjitha përpjekjeve të tij. Realizoi projektin e tij pilot, i cili njihet më mirë si “DIY Simple”. Ai gjithmonë dëshironte të bënte diçka vetë, pasi mund të gëzonte lirinë krijuese dhe financiare së bashku me fleksibilitetin, që asnjë punë 9 me 5 nuk do t’ia ofronte. Kështu filloi me ndërmarrjen e tij duke bërë gjërat gjithmonë i dëshironte. Në të njëjtën kohë, ai ka një avantazh ndaj domaineve si SEO dhe e-commerce që e kanë ndihmuar të arrijë suksesin.

Suksesi që arriti në sipërmarrjen e vet, i mundësoi të mendojë me përmasa të mëdha dhe të ketë ndërmarrjen e tij të re – DIY Simple një shtëpi të plotë botuese mediale. DIY Simple është një shtëpi botuese e njohur, që ofron përmbajtje unike videosh.

Qielli është i pafundmë dhe Çelbeqiri synon të fluturojë lart për të arritur majat.